Rijschool Ede

Voordelig & snel je rijbewijs.

Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Ede? Zoek dan niet verder! Wij zijn namelijk de rijschool in Ede en omgeving die je nodig hebt om snel en voordelig je rijbewijs te halen! Jouw rijlessen kunnen deze week nog beginnen! De gemeente Ede ligt in Gelderland, gelegen dichtbij de A12 en de A30. Drukke snelwegen waar dagelijks veel mensen gebruik van maken en jij kunt binnenkort de volgende zijn.

Rijschool Drive Home is voor jou het juiste adres om je rijbewijs te halen. Wij bieden je een kwalitatieve en professionele begeleiding voor een laag bedrag.

Rijlessen bij rijschool Ede

Wanneer de keuze uitgaat voor de rijlessen bij rijschool Drive Home in Ede, dan bepaal jij zelf de hoeveelheid lessen. Er kan namelijk een pakket gekozen worden, dat prima aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een paar extra lessen nodig hebt (die niet binnen het pakket vallen), deze kun je los afnemen. Wij hebben de focus gelegd op het snel behalen van je rijbewijs en uiteraard op veiligheid! Met onze rijschool in Ede richten wij ons op autorijbewijs B.

Rijschool Ede, theorie en praktijk

Kennis van de theorie en de praktijk zijn beide belangrijk als je de weg op gaat met je auto. Maar voordat je op praktijkexamen mag, moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat.

  • Bij ons kun je extra ondersteuning krijgen om je theorie te behalen.
  • De speciale cursus helpt je om de verkeerssituaties goed in te kunnen schatten en wij bereiden je ook voor op het theorie-examen. Tijdens deze theorieavonden heb je ook de gelegenheid om vragen te stellen.
  • Het leren uit boeken is iets wat veel mensen niet zo zien zitten, je leert veel beter als je ook in de praktijk bezig bent en kunt oefenen. Daarom zijn wij van mening dat je bij ons kunt beginnen met lessen en bij ons ook aan de theorie kunt beginnen.
  • Door het met elkaar te combineren, kun je de theorie ook beter plaatsen en word je klaargestoomd voor het daadwerkelijke examen.
  • Na de theorie bereiden wij je voor op de tussentijdse toets (wanneer je dit examen wilt afleggen, want deze toets is niet verplicht) en vervolgens op het praktijkexamen.
  • Je bent bij rijschool Ede in goede handen. Onze instructeurs hebben veel geduld om je alles goed uit te leggen!

Contact opnemen met rijschool Ede

Als je vragen hebt over onze rijschool in Ede, de rijinstructeurs, onze werkwijze of de tarieven, neem dan nu contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via onze contactpagina. Laat het snel aan ons weten wanneer wij je kunnen helpen en wij hopen je snel te mogen verwelkomen in een van onze lesauto’s in Ede.

Terug naar overzicht
0

Jaar ervaring

0

Geslaagden

0

Plaatsen

Maak snel een afspraak voor een gratis* proefles t.w.v. €59,-!

*alleen bij afname van een lespakket.

Copyright © 2024 Drive Home