Rijschool Bennekom

Woon je in Bennekom en ben je op zoek naar een professionele en voordelige rijschool? Leuk! Wij helpen je graag om jouw autorijbewijs te behalen, zodat je straks veilig de weg op kan.

Rijschool Drive Home

Rijschool Drive Home is een professionele en erkende rijschool actief in Ede en omgeving. Wanneer je kiest voor rijlessen bij Drive Home dan kies je voor een professionele, gecertificeerde instructeur met vakkennis en 20 jaar ervaring. Elke rijles wordt volledig op jou afgestemd. Persoonlijke aandacht en rijplezier staan bij ons namelijk voorop! Wij vinden het leuk om jou te leren autorijden en hopen dat jij iedere week weer zin hebt in de volgende rijles. Zo zorgen we ervoor dat jij veilig, snel en op een prettige manier jouw rijbewijs gaat halen.

Waarom bij ons rijlessen?

Klanten waarderen ons om onze klantvriendelijkheid, deskundigheid en flexibiliteit. Dat resulteert er in dat we door onze klanten worden beoordeeld met een maximale score van 5 sterren gemiddeld o.b.v. 70+ beoordelingen.

Wat klanten van ons vinden

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren

0 +

Jaar ervaring

0

Geslaagden

0

Woonplaatsen

Maak snel een afspraak voor een gratis* proefles t.w.v. €59,-!

*alleen bij afname van een lespakket.

Interesse in rijlessen?

Wil jij de stap zetten om aan jouw rijbewijs te beginnen? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We zijn een van de voordeligste en best beoordeelde rijscholen uit de omgeving van Bennekom. Je kunt heel gemakkelijk een whatsappje sturen en dan proberen we altijd zo snel mogelijk te reageren.

Kom in contact Bekijk tarieven
Copyright © 2024 Drive Home